100% til Lorentzen

Frimann Biler's løb
Amerikanerløb
Jørgen Lorentzen var på besøg med to heste og i 2. løb havde han allerede vundet med I Can Win Gardenia og sandelig om ikke også Staro Next Move vandt for Jägersro-træneren med NFT-fortiden.

 

Han forsøgte hårdt fra start, men fra indersporet svarede Søren Johansson med Twins Magic, mens der kort efter start var stor galop fra Every Day.

 

Foran valgte Twins Magic dog et meget lavt tempo med 1:19-fart den første kilometer og så var Every Day fremme udvendig uden ryg og gav ryg til Ray Kelly, der ligeledes havde startgalopperet.

 

300 meter fra mål gik Staro Next Move til angreb og det gjorde også Falm, der dog brugte en del spor på at komme frem.

 

Ned mod mål "lagde" Lorentzen sig vanen tro ned i sulkyen og Staro Next Move vandt en legende let sejr på 17,0/2140 auto.
Som toer fulgte Twins Magic, mens Falm tog tredjepladsen.

 

 

- Det er vores drenge så skønt de kunne præstere begge to. Det betyder meget og med fare for at lyde lidt sentimental kiggede jeg op mod himlen til hans tidligere delejer, som ikke er her mere. Jeg havde måske ikke været træner mere uden hende. Det blev helt perfekt. Det var bare et par hundrede meter fra start og et par hundrede meter til slut så det var ganske fint, sagde en lidt bevæget Jørgen Lorentzen efter sejren, der blev taget efter 11,6/s500..